21. Februar 2024

Defi Project Yearn Finance Smashes Records als Native Token overtreft $30K

De decentrale financiering (defi) crypto-activa gekoppeld aan het project Yearn Finance heeft deze week records gebroken, want de munt raakte een high van $30.324 op zaterdagavond. Yearn’s token YFI is onlangs toegevoegd aan het Aave-platform en de oprichter van het project, Andre Cronje, heeft het momenteel over de samenwerking met de uitwisseling FTX..

Yearn Finance en de oorspronkelijke YFI-munt van het project zijn aanzienlijk in waarde gestegen sinds Corona Millionaire de laatste keer dat er over het project werd gerapporteerd. Vorige week maakte YFI de krantenkoppen voor het overtreffen van de bitcoin (BTC) door de prijs per munt, aangezien de YFI-muntwaarde op 20 augustus tot $16.000 is gestegen.

Op Vrijdag, nam YFI het gemiddelde rond $17-18k per munt, en de waarde sprong nog hoger tijdens de handelssessies van de Zaterdag middag (ET). Volgens marktgegevens, raakte YFI een hoogte van alle tijden van meer dan $30.324 op 29 Augustus bij 8:15 p.m. ET. Momenteel, hangt de waarde rond $30.007 op het tijdstip van publicatie.

Deze week, vroeg een individu op Tjilpen, de stichter van Financià „n Yearn waarom hij met FTX uitwisseling CEO Sam Bankman-Fried sprak. Andre Cronje gaf geen details over de samenwerking tussen Yearn Finance en FTX, maar hij bevestigde wel dat er een soort van partnerschap bestond.

„Denk dat de kat uit de zak is,“ tweette Cronje. „Maar gewoon zodat er wat verwachtingsmanagement is, dit is een lang stappenplan waar we aan werken, dus het zal niet snel iets worden. Maar er zal iets zeer sexy in de toekomst zijn. „Het op Ethereum gebaseerde teken YFI kruiste de $30.000 prijszone op Zaterdag, 29 Augustus, 2020, bij ongeveer 8:15 p.m. ET.

Naast het onderwerp FTX, werd defi token YFI ook onlangs vermeld op het lenende platform Aave deze week. Aave heeft de laatste dagen ook de krantenkoppen gehaald voor zijn totale waardevergrendeling (TVL), en de elektronische geldvergunning van het project die door de UK’s Financial Conduct Authority (FCA) is verleend. Yearn Finance heeft deze week ook een nieuwe verzekeringsprimitieve geopenbaard die „yinsure.finance“ wordt genoemd.

Het ontwikkelingsteam van Yearn heeft een artikel gepubliceerd over het onderwerp yinsure.finance, waarin staat:

We zullen systematisch yinsure.finance vrijgeven, een prototype voor een nieuw soort gemerkte verzekering

.
In de loop van de laatste 24 uur heeft YFI meer dan 44% aan waarde gewonnen ten opzichte van de meeste andere symbolische activa. Ondanks het feit dat YFI in 2017 veel hoger is dan het record van BTC ($19.600), moeten de mensen begrijpen en zich ervan bewust zijn dat er slechts 30.000 YFI zijn in vergelijking met de 21 miljoen van BTC.

Van het huidige aanbod van 30.000 YFI zijn er vandaag eigenlijk maar 29.962.791 jetons in omloop. YFI heeft deze week ook een enorm handelsvolume gekend, aangezien het wereldwijde YFI-handelsvolume van zaterdag boven de 500 miljoen dollar uitkomt.